Lærebog i trædrejning

Vis stort billede
Lærebog i trædrejning

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Den første af tre bøger om trædrejning fra 'Trædrejeren på Fyn', fagmanden og pædagogen Per Froholdt. Per Froholdthar en baggrund som professionel trædrejer, og har i et langt liv været lærer. Gennem de sidste år har han haft sin egen kursusvirksomhed for trædrejere. Bøgerne er opstået i tilknytning til denne virksomhed, da der ofte har vær et behov for at kunne supplere undervisningen med et skriftligt materiale, kursisterne kunne tage med sig.
Fotografen Jens Bull har synliggjort de mange, ofte komplicerede teknikker .med 154 mesterlige farvefotos, der er en nydelse i sig selv.
Bøgerne gennemgår alle relevante teknikker lige fra de meget enkle og helt grundlæggende til de mest komplicerede. De indeholder hver et antal let fattelige og enkle lektioner suppleret med et væld af øvelser og eksempler. Det er meningen, at bøgerne skal være håndbøger, der kan tages med på værkstedet. Derfor fremstår de med spiralryg og er trykt på svært papir, der er overfladebehandlet, så de kan tåle værkstedets ofte hårde medfart.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Per Froholdt
Sideantal: 80
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Spiralryg
Oplag: 2
Udgave: 1
Fotograf: Jens Bull
Udgiver: P.F. Design
Bredde: 179 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 283 g
Udgivelsesdato: 03 Apr 2003
Oplagsdato: 16 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788798917403

Udgivelsesår

2003

Sprog

Dansk