Kvalitetsrapporten - evaluering og udvikling

Vis stort billede Tilføj
Kvalitetsrapporten - evaluering og udvikling

260,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Kvalitetsrapporten er et nyt fænomen i den danske skoleverden og er i kommuner og på skoler blevet modtaget med blandede følelser. Handler det om kontrol og ensretning? Eller om lokale profileringer og udvikling af skolernes kvalitet?
Kvalitetsrapporten – evaluering og udviklingser på kvalitetsrapporten med evalueringsfaglige briller og rejser spørgsmål som, om og hvordan arbejdet med kvalitetsrapporten faktisk kan føre til mere kvalitet i skolen? Hvilke krav til processerne omkring kvalitetsrapporten er vigtige, for at arbejdet bliver til en evaluering og ikke bare en ophobning af data?
Hvis en evaluering skal føre forandringer med sig, indebærer det, at deltagerne føler ejerskab og oplever deltagelse som meningsfuld og vedkommende. Hvordan kan forvaltninger i samarbejde med skolebestyrelser, skoleledere, undervisere og pædagoger gennem tilrettelæggelse af processerne med at indhente og bearbejde data fra skolerne komme tættere på dette ideal?
Bogen formidler erfaringer og kommer med bud på en række væsentlige spørgsmål i den forbindelse. Bogens artikler dækker et bredt spektrum af faglige vinkler på arbejdet med kvalitetsrapporten afstemt efter de mange interessenter. Skolestyrelsen, Kommunernes Landsforening, Skolelederne, Børne- og Kulturchefforeningen, skoleledelser, skoleforvaltninger og evalueringskyndige har således alle bidraget til bogen. Bogen er dermed blevet både praksisnær og visionær.
Kvalitetsrapporten – evaluering og udviklinghenvender sig primært til chefer i skole- og kulturforvaltninger, pædagogiske konsulenter, lokalpolitikere, skoleledere og konsulenter ved professionshøjskolerne.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hanne Bertelsen m.fl.
Sideantal: 175
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Signe Holm-Larsen,Tanja Miller
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 27 Feb 2009
Oplagsdato: 27 Feb 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772813950

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Kvalitetsrapporten - evaluering og udvikling Dafolo