Kultur i kulturfagene - en interkulturel og transnational læreplan i klasserummet? Et aktionsforskningsprojekt

Vis stort billede Tilføj
Kultur i kulturfagene - en interkulturel og transnational læreplan i klasserummet? Et aktionsforskningsprojekt

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Kultur i kulturfagene

Undervisningen i de såkaldte humanistiske fag eller i de fag, som også kaldes 'kulturfag' som fx historie og dansk står over for en række udfordringer i den globaliserede verden, hvor migration og transnationalitet er et vilkår for alle. Kultur i kulturfagene er et aktionsforskningsprojekt, som undersøger, hvordan der ved at udvikle fagenes praksis kan skabes gode betingelser for, at alle elever kan udvikle deres faglighed i humanistiske fag. Ligeledes afdækker aktionsforskningsprojektet muligheder og nye skærpede måder at forstå udfordringer og problemer i en undervisninger, der søger at formidle, rumme og brige interkultutalitet og transnationale perspektiver i skolefagene.

Denne rapport formidler den viden og de indsigter, der er blevet til på baggrund af forsknings- og udviklingsprojektet Kultur i kulturfagene . Projketet er blevet gennemført i et samarbejde mellem Københavns Universitet, Børne- og Ungdomsforvaltningen, Center for Børn og Unge, Integration og Mangfoldighed.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Liv Fabrin / Mette Buchardt
Sideantal: 177
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Københavns Kommune
Bredde: 208 mm
Højde: 295 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 568 g
Udgivelsesdato: 01 Aug 2010
Oplagsdato: 01 Aug 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791786273

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Kultur i kulturfagene - en interkulturel og transnational læreplan i klasserummet? Et aktionsforskningsprojekt Københavns Kommune