KRYDSFELT - Grundbog i dansk

Vis stort billede
KRYDSFELT - Grundbog i dansk

546,88 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

KRYDSFELT - grundbog i dansk tilbyder en komplet undervisningspakke til 1.-3. g. og består af en grundbog, antologi, dvd med 16 fiktions- og dokumentarfilm og websitet www.krydsfelt.gyldendal.dk med digital tidslinje over kunst- og litteraturhistorien, grammatikværksted, undervisningsspillet Debatten og meget mere.

KRYDSFELT er en grundbog til dansk i gymnasiet. Bogen dækker undervisningen fra 1. g frem til studentereksamen og matcher læreplanens krav til kernestof og faglige mål.

KRYDSFELT - grundbog i dansk sætter fokus på det centrale stof inden for danskfagets tre søjler litteratur, sprog og medier, og formidler områdernes teori og metode. Der skabes faglige forbindelser mellem de tre søjler på tværs i bogens emner og opgaver og til antologi, dvd og web. Gennemgangen afsluttes med tre forløb, hvor litteratur, sprog og medier er fuldt integreret - et forløb til hhv. 1., 2. og 3. g.

KRYDSFELTgiver eleverne kompetencer til at udtrykke sig inden for både de mundtlige og de skriftlige genrer. Eleverne skal forholde sig analyserende til den kultur, det sprog og den medievirkelighed, som er en del af deres historie og samtid, med globalt perspektiv og udsyn. Bogens sidste kapitler er en guide til de skriftlige genrer litterær artikel, kronik og essay samt til den mundtlige eksamen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mimi Olsen / Berit Riis Langdahl / Pia Quist
Sideantal: 448
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 4
Udgave: 1
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 198 mm
Højde: 272 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 1232 g
Serie: Krydsfelt
Udgivelsesdato: 07 Jun 2010
Oplagsdato: 07 Aug 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702076110

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk