KRAP - kognitiv, ressourcefokuseret og anerkendende pædagogik

Vis stort billede Tilføj
KRAP - kognitiv, ressourcefokuseret og anerkendende pædagogik

318,75 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende Pædagogik, forkortet KRAP, er et socialpædagogisk koncept, som indeholder det bedste af det, der virker... Den pædagogiske tilgang tager udgangspunkt i den anerkendende tilgang til andre mennesker, ved en systematisk inddragelse af de kognitive teorier og behandlingsformer samt ved en udpræget vægtning af det positive, det som virker. Konceptet hviler desuden på en konstruktivistisk forståelse af mennesket i dets miljø.
Bogen er skrevet for praktikere inden for de pædagogiske, behandlingsmæssige og undervisningsmæssige felter, bl.a. pædagoger, lærere, ergo- og fysioterapeuter, sygeplejersker, socialrådgivere, social- og sundhedsassistenter.
Målgruppen omfatter desuden de studerende på de nævnte uddannelser samt på efter- og videreuddannelser inden for området. Når målgruppen er så bred, skyldes det, at KRAP er et koncept og ikke en specifik metode rettet mod en bestemt klientgruppe.
Cand.pæd.psych. Lene Metnerog cand.psych. Peter Storgårdarbejder begge på PsykologCentret i Viborg. De har mangeårig erfaring inden for socialpædagogik, terapi og socialt arbejde, ligesom de i en årrække har afholdt KRAP-kurserne for medarbejdere på institutioner, specialskoler, opholdssteder m.m.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lene Metner Peter Storgård
Sideantal: 206
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 8
Udgave: 1
Illustreret af: Kaj Storgård, Lene Metner, Peter Storgård
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 16 Sep 2008
Oplagsdato: 16 Sep 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772813431

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

KRAP - kognitiv, ressourcefokuseret og anerkendende pædagogik Dafolo