Kooperativ læring i undervisningen

Vis stort billede
Kooperativ læring i undervisningen

687,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Med sine konkrete og praksisnære anvisninger illustrerer denne bog, hvordan man som skole kan vende en negativ spiral til et positivt og udviklende læringsmiljø såvel fagligt som socialt. Resultatet er øget glæde, trivsel og udbytte for både elever og lærere.
Kooperativ læring i undervisningener et inspirationsoplæg til at komme godt i gang med kooperativ læring med udgangspunkt i de udfordringer, som findes i egen klasse og på egen skole. Men den giver også en håndsrækning til de lærere, som allerede er i gang. Den er skrevet til lærere, som hele tiden arbejder på at kvalificere de kooperative processer i klasserummet i samspil med kollegaer og ressourcepersoner i retning mod stadigt mere inkluderende læringsmiljøer - også for de børn, der udviser en usædvanlig og utilpasset adfærd eller børn i andre vanskeligheder.
Bogen indeholder 40 arbejdsark og beskriver de væsentligste indholdsmæssige elementer ved kooperativ læring. Den giver talrige eksempler på arbejdsforløb, inspirerende tiltag og praktiske idéer til, hvordan man kan planlægge og gennemføre undervisning med udgangspunkt i kooperative processer.
Bogen er med spiralryg.
Margit Weidnerer lærer og har siden 1996 arbejdet med kooperativ læring på sin skole.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Margit Weidner
Sideantal: 202
Sprog: Dansk
Originaltitel: Kooperatives Lernen im Unterricht - das Arbeitsbuch
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Spiralryg
Oversætter: Peter Dürrfeld
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 12 May 2010
Oplagsdato: 12 May 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772814605

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk