Kompendium i selskabsformerne og grundlæggende regnskabslære

Vis stort billede Tilføj
Kompendium i selskabsformerne og grundlæggende regnskabslære

110,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Kompendium i selskabsformerne og grundlæggende regnskabslære relaterer sig til lærebøgerne Selskabsformerne (6. udgave) af Noe Munck og Lars Hedegaard Kristensen og Årsrapport og virksomhedsanalyse (5. udgave) af Jørgen Ravn Elkjær og Kristian Hjulsager i faget Selskabsformerne og Grundlæggende regnskabslære på den juridiske bacheloruddannelse.

Kompendiet indeholder en kortfattet, overskuelig og letlæselig gennemgang af selskabsformerne. Der er lagt vægt på at skabe en grundlæggende forståelse af retsområdet. Af samme grund vil kompendiet nogle steder være struktureret anderledes end lærebøgerne. Hovedvægten i kompendiet vil være lagt på de to centrale selskabsformer interessentskabet og kapitalselskabet . Kompendiets gennemgang af de øvrige selskabsformer vil give en kort præsentation af selskabsformernes grundlæggende træk.

Kompendiets formål er således at give de studerende et bedre overblik over pensum og sammenhængen mellem de forskellige emner inden for selskabsretten. Det vil af den grund være et godt supplement til forståelsen af et ellers kompliceret retsområde. Kompendiet er først og fremmest rettet mod jurastudiets grunduddannelse. Derudover vil kompendiet også kunne anvendes på handelshøjskoler og på andre universitetsuddannelser end jurastudiet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kristian Filip Mikkelsen
Sideantal: 70
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Kompendieforlaget
Bredde: 155 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 6 mm
Vægt: 144 g
Udgivelsesdato: 26 May 2011
Oplagsdato: 26 May 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792678201

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Kompendium i selskabsformerne og grundlæggende regnskabslære Kompendieforlaget