Klasseledelse - Praktikbog 2 til læreruddannelsen

Vis stort billede Tilføj
Klasseledelse - Praktikbog 2 til læreruddannelsen

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 3-5 hverdage

Sidste varer på lager.

Denne bog har fokus på klasseledelse. Den gør rede for ramme-, proces- og relationsledelse og viser, hvordan læreren kan fremme et godt læringsmiljø samt skabe sociale fællesskaber og inklusion gennem forebyggelse, foregribelse og håndtering af konflikter og mobning.

Praktikken udgør et særligt læringsrum i læreruddannelsen. Samspillet mellem studerende, praktiklærere og undervisere giver den studerende en unik mulighed for at tilegne sig de kompetencer, der er nødvendige i undervisningspraksis og samvær med elever, forældre og kolleger i skolen. Bogen giver den studerende og praktikvejlederen et fælles sprog og afsæt for de refleksioner og den træning, netop praktikken giver mulighed for. Alt sammen med henblik på at uddanne lærere, der på professionel vis kan håndtere den unikke, komplekse og ofte dilemmafyldte praksis, hvor solid viden, veludviklede færdigheder og erfaringsbaserede skøn er hverdag.

Klasseledelse. Praktikbog 2 indgår i en serie på tre bøger, der er rettet mod kompetencemålene i læreruddannelsens praktikforløb. Praktikbog 1 har fokus på didaktik, og Praktikbog 3 har fokus på relationsarbejde. Serien er redigeret af Elsebeth Jensen, Ole Løw og Else Skibsted.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jørn Nielsen / Jørgen Christiansen / Mette Molbæk m.fl.
Sideantal: 96
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Akademisk
Bredde: 194 mm
Højde: 249 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 309 g
Udgivelsesdato: 29 Jan 2015
Oplagsdato: 01 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788750044734

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Klasseledelse - Praktikbog 2 til læreruddannelsen Akademisk