Klasselærerens håndbog

Vis stort billede
Klasselærerens håndbog

262,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hvordan håndterer du som klasselærer den udfordrende elev? Hvad stiller du op, når forældresamarbejdet knirker? Hvordan skriver du en underretning? Og hvad gør du, hvis samarbejdet med en kollega i teamet ikke fungerer? Klasselærerfunktionen er en givende, udfordrende og omfangsrig opgave. Ikke mindst, når du ikke har erfaring med den. Som klasselærer vil du opleve, at der er situationer, hvor en løsning ikke ligger lige for, eller hvor du ikke har den fornødne erfaring til at handle optimalt. Klasselærerens håndbogguider dig sikkert gennem de mange udfordringer, du møder i samarbejdet med elever, forældre og kolleger - som det kan være svært at forberede sig på.
Bogen indeholder konkrete cases og praktiske løsningsforslag til de vanskelige situationer. Fokus er på klasselærerens mange forskellige opgaver og roller i forhold til klassens elever og forældresamarbejdet. Men der er også gode råd at hente om, hvordan samarbejdet med ledelsen, de sociale myndigheder og andre faggrupper kan foregå.
Den perfekte klasselærer findes ikke. Men at blive en god klasselærer kan sagtens lade sig gøre. Det er en lærerig proces, hvor der er plads til små fejltrin såvel som forbedringer. Med Klasselærerens håndbogi tasken er du godt hjulpet på vej.
Rikke Høj Denckerer læreruddannet fra Frederiksberg Seminarium i 2000 med linjefag i dansk og engelsk. Hun blev som nyuddannet fulgt af Danmarks Radios dokumentarafdeling i tv-dokumentaren 'Det første år', der blev sendt første gang i 2001. Rikke har desuden bidraget til bogen Første år som lærer. Hun har siden sin uddannelse været ansat på Sjælsøskolen i Birkerød, hvor hun arbejder som engageret klasselærer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rikke Høj Dencker
Sideantal: 126
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Ulrik Juel Lavtsen
Fagredaktør: Signe Holm-Larsen,Niels de Voss
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 18 Apr 2010
Oplagsdato: 18 Apr 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772815794

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk