Kirre - fra barn til ung mand - om ensomhed, kamp og forsoning

Vis stort billede
Kirre - fra barn til ung mand - om ensomhed, kamp og forsoning

289,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
KIRRE - fra barn til ung mand, som er fortsættelsen af Kirre, er nu udkommet på dansk. Med fortsættelsen har forfatteren Gunilla O. Wahlströmoverbevisende videreført den gribende fortælling om Kirres skæbne.
I "Kirre" fik man indsigt i, hvordan et omsorgssvigtet barn kan have svært ved at få livet til at hænge sammen. Vi blev delagtiggjort i Kirres møde med pædagoger og lærere og så, at det er muligt for udsatte børn at få et godt liv, blot man får den rette støtte.
Bogen beskriver Kirres udvikling og opvækst fra barn til ung mand. Kirre må kæmpe mange kampe pga. sin baggrund, og mobning bliver et centralt emne. Vi følger tillige andre skæbner i det hjemlige og professionelle miljø omkring Kirre, og forfatteren formår at fortælle mange personers historie på en gang. Bogen giver dermed også indblik i menneskers liv på godt og ondt.
Bogen henvender sig til alle, der har børn i deres varetægt, f.eks. lærere og pædagoger, lærer- og pædagogstuderende, socialrådgivere og sagsbehandlere, ja til alle, der føler ansvar for børns trivsel. Bøgerne har i Sverige efterhånden vundet eksemplarisk status som udtryk for en involverende pædagogisk praksis, 'Kirre-pædagogik'. De bruges som indledende grundbøger til uddannelser af pædagoger m.fl. i Sverige.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gunilla O. Wahlström
Sideantal: 279
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Camilla Kolstrup
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Kroghs Forlag
Bredde: 170 mm
Højde: 245 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 618 g
Udgivelsesdato: 10 Jan 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762407343

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk

Kirre - fra barn til ung mand - om ensomhed, kamp og forsoning Kroghs Forlag