Jern i blodet - de røde blodlegemers iltoptagelse¤et undervisningsmateriale inden for bio-uorganisk kemi

Jern i blodet - de røde blodlegemers iltoptagelse¤et undervisningsmateriale inden for bio-uorganisk kemi Forstør

112,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hæftet er det første i en serie af kemiske temaer. Bag titlen gemmer sig et dobbelt sigte: Dels behandles blodets transport af ilt rundt i kroppen. Det er et kompliceret samspil mellem mange forskellige organer og molekyler, med grundstoffet jern i den centrale rolle. Dels er hæftet en introduktion til overgangsmetallernes komplekskemi, med jern som det konkrete eksempel. Kompleksbindinger behandles sjældent i gymnasiets kemibøger, men mange metalkomplekser har vigtige biologiske funktioner. Kompleksbindinger er interessante i sig selv, men også som udgangspunkt for tværfaglige projekter, og med dette hæfte er der skabt et godt grundlag herfor.
Hæftet er skrevet primært til undervisning i kemi på A-niveau i de gymnasiale uddannelser. Her vil emnet typisk kunne tages op som en del af det supplerende stof. Hæftet indeholder 52 sider inklusive en øvelsesvejledning og en grundig ordliste.

Flere detaljer

Beskrivelse
Sideantal: 51
Sprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Dorthe Møller
Udgiver: Erhvervsskolernes Forlag
Serie: Kemiske temaer
Varefakta
Reference

b-9788778819154

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

Jern i blodet - de røde blodlegemers iltoptagelse¤et undervisningsmateriale inden for bio-uorganisk kemi Erhvervsskolernes Forlag