International handelsret 7. udgave

Vis stort billede Tilføj
International handelsret 7. udgave

599,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hovedområdet for bogen er reglerne om affattelse, finansiering og gennemførelse af internationale kontrakter om køb og salg af løsøre. Herunder falder bl.a. en redegørelse for den internationale købelov, CISG, samt de af ICC udarbejdede regelsæt om Incoterms, betalings- og sikkerhedsklausuler i aftaler om remburs og garanti samt indholdet af og brugen af fragtdokumenter mv.

I tilknytning til de materielle køberetlige regler om misligholdelse mv. behandles de særlige processuelle spørgsmål, der under en eventuel køberetlig tvist vil kunne opstå som følge af, at sælger og køber normalt vil have tilknytning til hvert sit land. Herunder redegøres der for de grundlæggende regler om værneting samt anerkendelse og fuldbyrdelse af retsafgørelser hidrørende fra fremmede domstole. Som et supplement hertil behandles lovgivningen om international voldgift. Desuden beskrives lovvalgsreglerne i internationale aftaler.

Som selvstændige afsnit indgår reglerne om afsætningskanaler i den internationale handel, herunder handelsagenter, forhandlere mfl., de EU-baserede konkurrenceretlige grundsætninger samt reglerne for internationale transport- og forsikringsaftaler.

Flere detaljer

Mere info
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 7
Udgiver: Gjellerup
Bredde: 156 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 38 mm
Vægt: 796 g
Udgivelsesdato: 05 Dec 2012
Oplagsdato: 31 Aug 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788713050307

Udgivelsesår

1999

Sprog

Dansk