Intensiv læseundervisning på mellemtrinnet - En praksisnær fortælling om planlægning, gennemførelse og evaluering af tiltag f...

Vis stort billede
Intensiv læseundervisning på mellemtrinnet - En praksisnær fortælling om planlægning, gennemførelse og evaluering af tiltag f...

479,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Intensiv læseundervisning på mellemtrinnet er på en og samme tid både en forskningsbaseret og en praksisforankret beskrivelse af et intensivt undervisningstilbud til tre elever med dysleksi.

Bogen viser, at det er muligt at vende en negativ udvikling, også selv om eleven er nået til mellem- eller sågar udskolingstrinnet.

Bogen er skrevet ud fra en helhedsorienteret tilgang. Teori og praksis går hånd i hånd, elevens læsevanskeligheder ses i sammenhæng med social-emotionelle og kognitive sider af eleven, og tiltagene er teoretisk begrundet, samtidig med at der er mange praktisk funderede og detaljerede eksempler.

Intensiv læseundervisning på mellemtrinnet

henvender sig til lærere, sprog- og læsevejledere og kan samtidig inspirere og informere alle interessenter: i hjemmet, i skolen, i de rådgivende organer og i grund-, efter- og videreuddannelsen af lærere. Dermed kan bogen bidrage til at styrke vores fælles viden om og erfaring med undervisning af elever med svære læse- og skrivevanskeligheder.

Statistisk sidder der mindst 1-2 elever i hver klasse, som kan få gavn af denne viden. Hvis modløsheden skal vendes til motivation og kompetence, må der sættes ind med systematiske og udviklingsrelevante tiltag, som løbende giver eleven en oplevelse af at mestre opgaven. Grundlaget for en sådan indsats findes i denne bog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jørgen Frost / Vigdis Refsahl / Bente Eriksen Hagtvet
Sideantal: 478
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Louise Glargaard Perlmutter/Louises design
Forord af: Lis Pøhler
Originaltitel: Den intensive leseopplæringen
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Lis Pøhler
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Bredde: 175 mm
Højde: 245 mm
Dybde: 35 mm
Vægt: 1010 g
Udgivelsesdato: 21 Feb 2016
Oplagsdato: 21 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771582741

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Intensiv læseundervisning på mellemtrinnet - En praksisnær fortælling om planlægning, gennemførelse og evaluering af tiltag f... Dansk Psykologisk Forlag