Innovative elever - Undervisning i fire faser

Vis stort billede
Innovative elever - Undervisning i fire faser

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Denne bog giver lærere en didaktisk metode og konkrete forslag til, hvordan innovativ kompetence og entreprenørskab udvikles hos eleverne i alle fag. Metoden er bygget op om et undervisningsdesign – FIRE-Design – i fire faser:

Forstå

Idéudvikle

Realisere

Evaluere

Første del af bogen beskriver grundlaget for den didaktiske models faser. Anden del giver konkrete forslag til øvelser i undervisningen. Til bogen hører en række kopiark til brug i undervisningen. FIRE-Design:

- giver mulighed for en nyfortolkning af den obligatoriske projektopgave

- kobler teori og praksis på nye måder

- giver særlige udfordringer for de meget dygtige elever

- giver gode udfordringer for de bogligt svage elever, eftersom de her får muligheder for at opfinde, handle, netværke, producere osv.

Bogen henvender sig primært til lærere i praksis og til lærerstuderende i forbindelse med praktikforløb. Men den er også oplagt i andre dele af uddannelsessystemet, fx på ungdomsuddannelserne.

Lilian Rohde er lektor ved læreruddannelsen UCC med erfaring inden for grund-, efter- og videreuddannelse samt udviklingsprojekter både nationalt og internationalt. Koordinator for Center for Innovation ved UCC og medforfatter til blandt andet Klædt på til verden - en håndbog til undervisere om interkulturel kompetence og Portfolio - engelskmaterialer til 4. klasse.

Anja Lea Olsen er lærer på HTX, Københavns Tekniske Gymnasium, og har mange års erfaring fra folkeskolen med blandt andet innovationsundervisning, First LEGO League, naturfagsmaraton m.m. Har holdt kurser og workshops om innovation i folkeskolen, på UC Lillebælt og UCC for både lærere og lærerstuderende.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anja Lea Olsen / Lilian Rohde
Sideantal: 192
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Akademisk
Udgivelsesdato: 15 Sep 2013
Oplagsdato: 14 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788750043577

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Innovative elever - Undervisning i fire faser Akademisk