Individ, institution og samfund

Vis stort billede Tilføj
Individ, institution og samfund

235,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Individ,institution og samfund Pædagoguddannelsen i fokus

Institutionaliseringen har betydet en inddragelse af civilsamfundets funktioner i velfærdssamfundets opgaveløsninger. Det medfører at noget så privat som omsorg for og opdragelse af børn i stigende grad er blevet en samfundsopgave og dermed underlagt samfundsmæssige styringslogikker.
Bogen anskuer denne centrale problemstilling ud fra forskellige synsvinkler og beskriver og analyserer bl.a. problemstillinger som institutionalisering, inklusion og eksklusion, pædagogisk arbejde med børn med særlige behov og lovgivning på det pædagogiske område. Samtidig giver den synsvinkler på velfærdssamfundets udvikling og dens betydning for pædagogisk arbejde.
Pædagoguddannelsen i fokus
Der er fokus på pædagoguddannelsen - og det er da også titlen på denne serie bøger, som er udarbejdet med direkte sigte på den nye pædagoguddannelse, som begyndte august 2007. Bøgerne, der har til formål at give både viden og inspiration til udvikling af den pædagogiske faglighed, rummer aktuelle og overskuelige tekster til de pædagogiske fag, grundfagene og linjefagene. Bøgerne er skrevet af forfattere, der har stor faglig tynde inden for forskning og undervisning på deres respektive områder, og centrale funktioner i udviklingen af den pædagogiske profession.
Serien er redigeret af Peter Mikkelsenog Signe Holm-Larsen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bjørg Kjær / Erik Sigsgaard / Christian Breinholt / M.Fl
Sideantal: 125
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Fagredaktør: Signe Holm-Larsen,Peter Mikkelsen
Udgiver: Dafolo
Serie: Pædagoguddannelsen i fokus
Udgivelsesdato: 12 Mar 2009
Oplagsdato: 12 Mar 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772814070

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk