Immaterialretlige aftaleforhold - Dansk immaterialret, bd. III

Vis stort billede
Immaterialretlige aftaleforhold - Dansk immaterialret, bd. III

799,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Immaterialretlige aftaleforhold giver et grundigt overblik over den til tider ganske komplekse lovgivning inden for immaterialretten. Bogen indeholder en bred fremstilling af en række centrale spørgsmål, som opstår, når der nationalt eller internationalt forhandles og indgås aftaler om immaterielle rettigheder. Med sin gennemgang af en lang række praktiske eksempler imødekommer Immaterialretlige aftaleforhold et behov for en praktisk orienteret gennemgang af diverse immaterialretlige aftaletyper og aftalebestemmelser.

I bogen gennemgås først en række spørgsmål, som er fælles for de forskellige immaterialretlige aftaletyper, for eksempel den aftalemæssige regulering af spørgsmålet om royalty og andet vederlag til licensgiver/sælger af immaterielle rettigheder. Derefter gennemgås forskellige immaterialretlige aftaletyper, herunder patentlicensaftaler, ophavsretlige aftaler, varemærkeaftaler og softwarelicensaftaler.

Immaterialretlige aftaleforhold anvendes som pensum på DIFI’s kurser og er målrettet praktikere. Med et læsevenligt sprog og en overskuelig struktur henvender bogen sig ligeledes til alle med interesse for immaterialretten og er velegnet som håndbog for dem, der arbejder med immaterialretlige aftaler.

Bogens forfattere er alle advokater med mange års erfaring med immaterialretlige sager. De har hver især bidraget med kapitler inden for deres specialområder.

Bogen er tredje bind i firebindsværket Dansk immaterialret, som udgives i samarbejde mellem Gads Forlag og DIFI (Dansk Institut for Immaterialretsuddannelse). De øvrige tre bind – som først udgives senere – er:

Bind I Enerettighederne

Bind II Sanktioner og håndhævelse

Bind III Immaterialretlig crossover

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Frederik Bruhn / Christian Kragelund / Bjørn von Ryberg / M.Fl
Sideantal: 540
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gjellerup
Bredde: 166 mm
Højde: 236 mm
Dybde: 39 mm
Vægt: 1018 g
Udgivelsesdato: 05 Jun 2013
Oplagsdato: 05 Jun 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788713050475

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Immaterialretlige aftaleforhold - Dansk immaterialret, bd. III Gjellerup