I min hat

Vis stort billede Tilføj
I min hat

79,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Legende let til en flyvende start
Startlæsning, lix 4, let-tal: 5.
”I min hat” er en sød lille bog om, hvad der egentlig kan bo i en hat? En mus? En kat? En ko?
Teksten består af få, lydrette enstavelsesord (24 i alt) og er tænkt og tilrettelagt til den allerførste læsning i slutningen af børnehaven eller 0. klasse. Læsningen understøttes af legesyge og farveglade illustrationer tegnet af Runa Steppinge.
Bogen er den tredje udgivelse i Forlaget BLÆS' letlæsningsserie BLÆSEBØGERNE.
Om læsesystemet: BLÆSEBØGERNE henvender sig til startlæserne fra ca. 5-10 år (0. – 3. klasse). Serien er delt op i fem læsetrin og bygger på modvinds- og medvindsfaktorer, som det kendes fra DANLÆS-undersøgelsen. Bøgerne i systemet er indholdsmæssigt bearbejdet i overensstemmelse med et funktionelt læsesyn, hvor læseforståelsen er det egentlige mål for læsningen. Derudover lægges der i særdeleshed vægt på barnets læselyst. Læsesystemet er beskrevet på sidste opslag i bogen, hvor man også finder bogens let-tal, lix-tal og informationer om ordstoffet.
Niveau: BLÆSEBOG-systemet er niveaulagt med henblik på at give startlæserne succesoplevelser og fornemmelsen af hurtigt at blive bedre. Læsetrin 1, 2 og 3 er således meget lette og lydrette med små udviklingstrin, mens niveau 4 og 5 i tiltagende grad kobler sværere sprogstof på. I min hat ligger på læsetrin 1 (BLÆS FØRST).
For yderligere oplysninger kontakt venligst: Forlaget BLÆS, tlf. 42 60 44 30 eller: Camilla Bjørn (redaktør/partner): camilla@forlagetblaes.dk Sine Norsahl (redaktør/partner): sine@forlagetblaes.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Camilla Bjørn / Sine Norsahl
Sideantal: 12
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Runa Steppinge
Udgiver: Forlaget Blæs
Bredde: 200 mm
Højde: 140 mm
Dybde: 2 mm
Vægt: 25 g
Udgivelsesdato: 22 Feb 2015
Oplagsdato: 22 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799688364

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk