Hverdagsevaluering i skolens team

Vis stort billede
Hverdagsevaluering i skolens team

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Hverdagsevaluering i skolens team bygger på samme principper som Hverdagsevaluering, nemlig at bogen skal kunne inspirere til brug af egen evaluering i skolens hverdag. Her belyses teamets evalueringsaktiviteter og refleksioner om undervisning, læring, udvikling og professionalitet. Den overordnede synsvinkel fokuserer på, "hvor det bliver svært", dvs. på selvevalueringstemaer inden for områder, som må anses for nøgleområder i skolernes kvalitetsudvikling.
Bogen består af to dele. 1. del rummer almene overvejelser om teamets funktioner og relationer inden for evaluering, mens 2. del viser eksempler på redskaber til selvevaluering, som kan føre til afklaring af status og forbedring af teamets praksis. Tilgangen er konkret og redskabsorienteret med konkrete modeller og skemaer mv. til anvendelse efter evt. tilpasning, udprintning og kopiering.
Skemaerne, der er i A4-format og dermed velegnet til kopiering, findes også i editérbar stand på cd-rom (udkommer sidst i september), så de kan tilpasses teamets aktuelle behov.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Søren Bæksgaard / Signe Holm-Larsen
Sideantal: 118
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Kroghs Forlag
Bredde: 211 mm
Højde: 296 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 457 g
Udgivelsesdato: 06 Sep 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762408371

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk