Human Rights

Vis stort billede
Human Rights

298,44 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Menneskerettigheder

Human Rights

handler om menneskerettigheder og ikke mindst om overtrædelser af menneskerettighedserklæringen fra 1948. Temabogen sætter fokus på nogle af de grundlæggende rettigheder og tager fat på emner som fx menneskehandel, dødsstraf og børnesoldater.

Temaserie til engelsk i 8.-10. klasse

Close-up

byder på aktuelle temaer og et bredt og varieret tekstudbud. Temaerne belyses fra flere forskellige vinkler, og eleverne præsenteres for relevante kultur- og samfundsforhold i de engelsktalende lande. Der er fokus på de kommunikative færdigheder, og bøgernes tekster og opgavetyper lægger op til analyse og debat.

Målrettet prøverne

Close-up

støtter eleverne i forberedelsen af de mundtlige prøver i 9. og 10. klasse. Temabøgerne lægger op til individuel fordybelse i en række underemner og rummer nyttige tips til arbejdet med de selvvalgte emner og udarbejdelse af disposition. Teacher Resources indeholder bl.a. eksempler på prøvespørgsmål og henvisninger til ressourcer, der kan bruges i forbindelse med de selvvalgte emner. Størstedelen af bøgernes kopiark er baseret på opgavetyper, der kendes fra de skriftlige prøver.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Christel Tajo-Hjenner / Tine Junge Nielsen
Sideantal: 64
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 195 mm
Højde: 270 mm
Dybde: 5 mm
Vægt: 223 g
Serie: Close-up
Udgivelsesdato: 04 Aug 2011
Oplagsdato: 16 Jun 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702095272

Sprog

Dansk