Horror

Vis stort billede
Horror

298,44 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Gys og gru
Horror handler om gys og gru i fakta og fiktion. Eleverne kan læse om alt lige fra zombier og vampyrer til the monster within us . De møder bl.a. den klassiske Dracula i Stoker's originale version og den moderne Edward Cullen fra Twilight . Temabogen byder på en lang række tekstgenrer som fx sangtekster, avisartikler, romanuddrag og digte.

Temaserie til engelsk i 8.-10. klasse
Close-up byder på aktuelle temaer og et bredt og varieret tekstudbud. Temaerne belyses fra flere forskellige vinkler, og eleverne præsenteres for relevante kultur- og samfundsforhold i de engelsktalende lande. Der er fokus på de kommunikative færdigheder, og bøgernes tekster og opgavetyper lægger op til analyse og debat.

Målrettet prøverne
Close-up støtter eleverne i forberedelsen af de mundtlige prøver i 9. og 10. klasse. Temabøgerne lægger op til individuel fordybelse i en række underemner og rummer nyttige tips til arbejdet med de selvvalgte emner og udarbejdelse af disposition. Teacher Resources indeholder bl.a. eksempler på prøvespørgsmål og henvisninger til ressourcer, der kan bruges i forbindelse med de selvvalgte emner. Størstedelen af bøgernes kopiark er baseret på opgavetyper, der kendes fra de skriftlige prøver.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Conrad Kisch
Sideantal: 72
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Karen Christensen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Karen Christensen
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 197 mm
Højde: 271 mm
Dybde: 6 mm
Vægt: 243 g
Serie: Close-up
Udgivelsesdato: 11 Dec 2012
Oplagsdato: 11 Dec 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702137279

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk