Hjælp til eksamen - En guide til den mundtlige eksamen på pædagoguddannelsen

Vis stort billede
Hjælp til eksamen - En guide til den mundtlige eksamen på pædagoguddannelsen

179,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Ordet 'eksamen' får typisk sat gang i hele følelsesregistret. Spænding, forventning, frustration - måske angst - efterfulgt af glæde, skuffelse eller lettelse. Som studerende har du sikkert en række spørgsmål á la:

Hvordan kan jeg bedst muligt strukturere min forberedelsestid?

Hvordan laver jeg en god fremlæggelse?

Hvad nu hvis jeg går helt i sort derinde og slet ikke kan sige noget?

Denne bog vil besvare mange af de spørgsmål, der opstår, når du skal til eksamen. Bogen giver ideer til, hvordan du kan forberede dig bedst muligt til at gennemføre selve eksamenssituationen tilfredsstillende. Den kommer ind på det skriftlige grundlag for den mundtlige eksamen, selve eksamenssituationen, bedømmelsen, samarbejdet i en gruppe og håndtering af nervøsitet og angst. Målet er, at din eksamensoplevelse bliver positiv, og at du kan bruge din vejledning til at få afklaret alt det, der har med fagligheden at gøre i stedet for det, der handler om at gå til eksamen.

På bogens hjemmeside - www.dafolo.dk/HjælpTilEksamen - kan du blandt andet finde en række skemaer, der er brugbare i forbindelse med din forberedelse. Du kan også selv dele eksamenserfaringer og stille spørgsmål i den tilknyttede Facebookgruppe: www.facebook.com/groups/hjaelptileksamen .

Bogen tager udgangspunkt i Pædagoguddannelsen af 2014 og de eksamener, som er knyttet til professionsuddannelsen til pædagog. De eksamenstekniske metoder gælder dog alle mundtlige eksamener og kan derfor bruges af alle, der skal til eksamen både inden for grunduddannelser og efter-/videreuddannelsesområdet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Claus Dam Nielsen / Sorte Rudi Andersen
Sideantal: 80
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 04 Jan 2016
Oplagsdato: 04 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771601824

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Hjælp til eksamen - En guide til den mundtlige eksamen på pædagoguddannelsen Dafolo