God undervisning - i praksis - en kopi- og inspirationsmappe

Vis stort billede
God undervisning - i praksis - en kopi- og inspirationsmappe

1 247,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
God undervisning - i praksis En kopi- og inspirationsmappe m/cd
Den pædagogiske forskning i, hvad det er, der virker godt i skolens undervisning, er mangfoldig. Hilbert Meyer, tysk professor i pædagogik, har samlet viden fra mange studier af skolens praksis, og han formulerede i 2005 ti kriterier, der har betydning for elevernes udbytte af undervisningen. Meyers ti kriterier for god undervisning har vundet stor udbredelse blandt danske lærere.
Denne mappe har fire bidrag fra to lærere og to lærerteam, der i flere år har arbejdet med de ti kriterier i deres planlægning, udførelse og evaluering af undervisningen. Lærerne beskriver deres refleksioner og valg, og de præsenterer nogle af de konkrete undervisningssituationer og materialer, som arbejdet med kriterierne har udmøntet sig i. De medfølgende materialer kan anvendes direkte af andre undervisere, og de kan bruges som inspiration eller bearbejdes til brug i egen undervisning. Materialet findes på cd-rom, og en del af det er kopisider i mappen.
De syv bidragydere er eller har været lærere i Odense Kommune, hvor Meyers ti kriterier anvendes på de enkelte skoler i en intern værdisætning af god undervisning. Det sker som led i arbejdet med et fælleskommunalt kvalitetssikringssystem (KIS).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kathrine Vestergaard Dahl m.fl.
Sideantal: 204
Sprog: Dansk
Forord af: Hilbert Meyer, Lene Nygaard
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Ringordner
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Pelle Møller Schiødt
Fotograf: Kim Conrad Petersen, Tove Uggerhøj Andersen
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 09 Sep 2010
Oplagsdato: 09 Sep 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772815176

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

God undervisning - i praksis - en kopi- og inspirationsmappe Dafolo