Glædens Pædagogik

Vis stort billede
Glædens Pædagogik

298,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Glædens Pædagogik er en bog om pædagogisk arbejdsglæde. Gennem tiden er der skrevet mange bøger om kriser og krisehåndtering, men kun meget få om glæde og håndtering af begejstring. Forfatterne forsøger ikke at bilde sig selv eller andre ind, at man ved at sætte glæden på den pædagogiske dagsorden har fundet en genvej. Der findes ingen nemme smutveje til en glad og god pædagogisk hverdag. Men det er forfatternes hypotese, at når man lader glæden, optimismen og anerkendelsen være en betydningsfuld del af den faglige drivkraft, skabes en stødpude mod pædagogisk handlingslammelse skabt af pessimisme og katastrofetænkning.
Det er bogens intention at stille skarpt på de positive konsekvenser, det kan afstedkomme, hvis man bevidst, systematisk og målrettet bygger det pædagogiske liv op omkring sine personlige styrker. Autenticiteten betyder bl.a., at man tager sig selv alvorligt som ressourceperson. At den enkelte anerkender sine egne personlige ressourcer.
Afslutningsvis er der en ønskeliste til morgendagens pædagogiske helte. Bogen henvender sig bredt til pædagoger, lærere, psykologer, studerende og andre med interesse for anerkendende relationsarbejde.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne Linder / Stina Breinhild Mortensen
Sideantal: 134
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 4
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 11 Jun 2006
Oplagsdato: 11 Aug 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772812175

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk