Giv teksten liv - Greb der griber

Vis stort billede
Giv teksten liv - Greb der griber

238,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Giv teksten liv præsenterer en enkel opskrift på, hvordan man skaber tekster, som er medrivende både at læse og skrive. Gennem tre centrale akter viser de to forfattere, hvordan man skridt for skridt, greb for greb, vækker sine tekster til live: Først får tekstens fokus liv, så tekstens form og til sidst formuleringerne.

Hver akt præsenterer tre enkle greb. Skribenten lærer blandt andet at sætte ansigt på stoffet og søge efter sigende og afvigende fragmenter, at blande genrer, vække læserens begær og bruge metaforer, rim og rytme. Med de ni greb er skribenten rustet til at gribe sin læser. Bogen er rig på eksempler, der viser, hvordan vidt forskellige skribenter bruger grebene. Efter hvert af de ni greb bliver læseren selv sat på prøve.

Giv teksten liv er skrevet til alle, der vil give deres læsere en stimulerende læseoplevelse: Akademikeren, der vil formidle sin forskning; journalisten, der vil skrive en god historie; pressemedarbejderen, der vil forny sit sprog; den studerende, der vil have skriveglæden tilbage; bloggeren, der vil skrive med puls og potens.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Andreas Immanuel Graae / Christina Pontoppidan
Sideantal: 196
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Samfundslitteratur
Bredde: 157 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 354 g
Udgivelsesdato: 04 Feb 2016
Oplagsdato: 04 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788759324592

Sprog

Dansk

Giv teksten liv - Greb der griber Samfundslitteratur