Fra snublesten til byggesten - matematikdidaktiske muligheder

Vis stort billede
Fra snublesten til byggesten - matematikdidaktiske muligheder

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Bogen giver en række bud på, hvordan du som lærer kan hjælpe dine elever til en bedre forståelse for matematik, så de undgår personlige nederlag og at støde på barrierer i forhold til senere uddannelsesvalg og jobmuligheder.
Nogle elever knokler løs i matematiktimerne, læser lektier, laver deres opgaver og opnår alligevel ikke et basalt greb om faget. De har læringsvanskeligheder i matematik.
Bogen formidler erfaringerne fra landets første videreuddannelse til matematikvejleder og fortæller i en række cases, hvordan man kan arbejde med elever, der har svært ved faget matematik.
Her er både erfaringer om elever, hvis læringsvanskeligheder ikke kunne overvindes trods ihærdig indsats fra alle sider, og solstrålehistorier om elever, der kom et eller flere skridt videre. Med udgangspunkt i den matematikdidaktiske forskning på området indleder bogen med et kapitel om det teoretiske og praktiske grundlag.
Mogens Niss er cand.scient., professor og dr.h.c. ved Roskilde Universitet. Han er leder på matematikvejlederprogrammet ved RUC.
Uffe Thomas Jankvist er cand.scient. og ekstern lektor ved Roskilde Universitet. Han er leder på matematikvejlederprogrammet ved RUC.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Thomas Jankvist (red.) / Mogens Niss
Sideantal: 124
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 153 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 220 g
Udgivelsesdato: 15 Dec 2015
Oplagsdato: 15 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771186093

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Fra snublesten til byggesten - matematikdidaktiske muligheder Frydenlund