Fortællinger om relationspsykologi - i praksis

Reduced price!
Vis stort billede
Fortællinger om relationspsykologi - i praksis

299,00 kr

-20%

373,75 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Denne bog er en efterfølger til bogen Relationspsykologi – i praksis. Som den første bog er denne bog bygget op omkring de fem relationspsykologiskeprincipper, der også kaldes RARRT-principperne. Ved at følge disse fem principper vil du etablere relationer, der medfører udvikling, læring og trivsel:

Relationer skaber individet

Anerkendelse åbner for udvikling

Ressourcefokus frigiver potentiale

Refleksion udfordrer selvfølgeligheder

Teori kvalificerer praksis

Bogen indeholder en række fortællinger, der på levende vis illustrerer, hvordan relationspsykologien kan se ud, når den praktiseres i dagligdagens praksisrum. Gennem disse fortællinger beskrives og uddybes RARRT-principperne, så læseren inspireres til at anvende dem i egne professionelle og private relationer. Mange vigtige kernebegreber bliver gennemgået, og de bliver fremstillet på en nærværende og personlig måde, hvilket gør dem nemmere at forstå og omsætte til praksis. Fortællingerne vil inspirere og provokere læseren til at reflektere over sin egen daglige praksis. Alle bogens principper og begreber forklares udførligt, så de kan forstås uden forudgående kendskab.

Bogen henvender sig til relationsprofessionelle inden for eksempelvis børnehave, vuggestue, folkeskole, gymnasie, familievejledning, ældrecenter og sundhedspleje. Professionelle, der arbejder inden for personale- og ledelsesfeltet vil også kunne anvende bogen, der retter sig mod kvalificeringen af alt relationelt arbejde.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Finn Godrim / Annette Groot / Jørgen Rønsholdt / M.Fl
Sideantal: 180
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Bredde: 17 mm
Højde: 24 mm
Vægt: 530 g
Udgivelsesdato: 22 Jan 2015
Oplagsdato: 22 Jan 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771600230

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Fortællinger om relationspsykologi - i praksis Dafolo