FONOLOGIK, Hæfte 2

Vis stort billede
FONOLOGIK, Hæfte 2

195,31 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Materiale FONOLOGIK bygger på den nyeste viden om dysleksi.

Materialet tager udgangspunkt i den multisensoriske metode: "Se, høre, gøre og røre", hvilket supplerer de almindelige læringskanaler og støtter indlæringen.

Herudover inddrages de kritiske forudsætninger for læsning og stavning, som nyere forskning anbefaler, nemlig bogstavkendskab, sproglyde samt direkte undervisning i skriftens lydprincip.

Materialet bygger på principperne: Systematisering af sproglyde, overindlæring samt undervisning i tapping-teknikken. Det særlige ved materialet FONOLOGIK, at eleverne lærer at systematisere bogstavlydene, og at de lærer at læse og stave med hænderne – tapping-teknikken. Denne teknik gør læsningen/stavningen mere overskuelig, idet den hjælper eleverne med at fastholde sproglydene i arbejdshukommelsen.

Den grundige fonologiske træning gør, at eleverne lærer det danske sprogs lyde – både standardlyde og betingede udtaler – og tapping-teknikken gør, at eleverne kan sætte lydene sammen til en meningsfuld helhed.

Materialet er afprøvet i ordblindeundervisningen på VUC, hvor kursisterne på ganske kort tid har oplevet stor progression. Herudover oplever forfatterne i deres daglige undervisning, at materialet også har en stor effekt på børn og unges afkodningsfærdigheder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Thomas Mose / Mikael Højbjerg
Sideantal: 88
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Alfabeta
Serie: Fonologik
Udgivelsesdato: 09 Apr 2013
Oplagsdato: 14 May 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788763603225

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk