FONOLOGIK, Hæfte 1

Reduced price!
Vis stort billede
FONOLOGIK, Hæfte 1

153,75 kr

-20%

192,19 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Materiale FONOLOGIK bygger på den nyeste viden om dysleksi.

Materialet tager udgangspunkt i den multisensoriske metode: "Se, høre, gøre og røre", hvilket supplerer de almindelige læringskanaler og støtter indlæringen.

Herudover inddrages de kritiske forudsætninger for læsning og stavning, som nyere forskning anbefaler, nemlig bogstavkendskab, sproglyde samt direkte undervisning i skriftens lydprincip.

Materialet bygger på principperne: Systematisering af sproglyde, overindlæring samt undervisning i tapping-teknikken. Det særlige ved materialet FONOLOGIK, at eleverne lærer at systematisere bogstavlydene, og at de lærer at læse og stave med hænderne – tapping-teknikken. Denne teknik gør læsningen/stavningen mere overskuelig, idet den hjælper eleverne med at fastholde sproglydene i arbejdshukommelsen.

Den grundige fonologiske træning gør, at eleverne lærer det danske sprogs lyde – både standardlyde og betingede udtaler – og tapping-teknikken gør, at eleverne kan sætte lydene sammen til en meningsfuld helhed.

Materialet er afprøvet i ordblindeundervisningen på VUC, hvor kursisterne på ganske kort tid har oplevet stor progression. Herudover oplever forfatterne i deres daglige undervisning, at materialet også har en stor effekt på børn og unges afkodningsfærdigheder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Thomas Mose / Mikael Højbjerg
Sideantal: 88
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Alfabeta
Bredde: 249 mm
Højde: 296 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 463 g
Serie: Fonologik
Udgivelsesdato: 09 Apr 2013
Oplagsdato: 11 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788763603218

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk