Flipped Learning - mere en bare video

Vis stort billede
Flipped Learning - mere en bare video

179,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Flipped Learning – mere end bare video giver dig et indblik i en ny tilgang til undervisning, som benævnes Flipped Learning.”At flippe” er en del af en innovativ metode til at forbedre undervisningen og gøre den mere centreret omkring samarbejds- og elevcentrereret læring. I et ”flippet” læringsrum flytter læreren en del af den traditionelle information og forelæsning ”væk” fra undervisningstiden, så eleverne i stedet kan arbejde med faglige problemstillinger gennem problembaserede og undersøgende didaktiske designs.
Flipped Learning er dermed andet og mere end at distribuere digitale materialer til eleverne forud for undervisning. Flipped Learning er i lige så høj grad et syn på, hvordan undervisning med digitale medier stilladserer den enkelte elevs læringsproces på bedst mulig vis.
Flipped Learning – mere end bare video klæder dig på til, at du som underviser på en overskuelig måde kan omfavne den forandring, som fremtidens samfund fordrer i forhold til samarbejde, kollaboration, diskussion, undersøgelses- og problembaseret læring, kort sagt: Aktiv læring både med og uden teknologi!
Flipped Learning – mere end bare video giver dig:
Et teoretisk og historisk overblik over begrebet Flipped Learning. En beskrivelse af de faktorer, du som underviseren bør have fokus på i dit undervisningsdesign. Eksempler på forskellige ”flipping-elementer”, fx modaliteter, der på forskellig vis støtter og faciliterer elevernes aktive læring. Flipped Learning – mere end blot video henvender sig primært til lærere, vejledere og lærerstuderende, men kan læses af alle, der interesserer sig for læring, undervisning og didaktik.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Roland Hachmann / Peter Holmboe
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Nyt Teknisk Forlag
Udgivelsesdato: 19 Oct 2014
Oplagsdato: 19 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757128437

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Flipped Learning - mere en bare video Nyt Teknisk Forlag