FlexVid: Fleksible arbejdsformer i videregående uddannelser - Skitser fra tegnebrættet

Vis stort billede
FlexVid: Fleksible arbejdsformer i videregående uddannelser - Skitser fra tegnebrættet

120,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Dette er en tekstsamling om forarbejdet til projekt FlexVid. FlexVid står for Fleksible videregående uddannelser, og projektet går meget kort fortalt ud på at udvikle studie- og kommunikationsformerne inden for erhvervsakademi- og professionsuddannelserne i UCN med udstrakt anvendelse af elektroniske medier.
Forarbejdet blev afsluttet i sommeren 2012. Herefter indledes eksperimenter med tilrettelæggelses – og arbejdsformer i fire udvalgte uddannelser i UCN. I denne første bog om projekt FlexVid er der fokus på generelle overvejelser om muligheder og begrænsninger for at praktisere undervisning og studier efter principper, som kan sammenfattes med begrebet blended learning. Den centrale del af denne bog udgøres af lærernes modeller for, hvordan de vil gribe blended learning an i henholdsvis bygningskonstruktøruddannelsen, læreruddannelsen, markedsføringsøkonomuddannelsen og radiografuddannelsen. Vi planlægger en opfølgende udgivelse i efteråret 2014 om erfaringer og resultater ved afslutningen af projektet.
En vigtig ambition med projekt FlexVid er, at modeller, analyser og resultater potentielt skal kunne bruges af alle de videregående uddannelser, der retter sig mod bestemte jobfunktioner, og hvor jobpraktik indgår som en obligatorisk del af uddannelsen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Charlotte Heigaard Jensen / flere Med / Hans Jørgen Staugaard
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 170 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 289 g
Udgivelsesdato: 17 Oct 2012
Oplagsdato: 18 Oct 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771144031

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

FlexVid: Fleksible arbejdsformer i videregående uddannelser - Skitser fra tegnebrættet Books On Demand