Film skal ses i engelsk

Vis stort billede Tilføj
Film skal ses i engelsk

342,19 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Film skal ses i engelsk er en inspirerende og fagligt gennemarbejdet bog om, hvordan film og tv-serier kan integreres i engelskfaget på en måde, der går fint i spænd med fagets traditioner.

Film skal ses i engelsk klæder eleverne på til at bruge de filmiske virkemidler og fortællemetoder i en solid engelskfaglig sammenhæng. Bogen serverer og forklarer alle de nødvendige begreber og redskaber, som eleverne får brug for i deres arbejde med at analysere og fortolke film-’teksterne’. Alle engelskfagets mange facetter er repræsenteret her.

Bogen indledes med kapitlet How to Analyse Films and TV Series , hvor eleverne lærer at bruge filmbegreber og analysemodeller på baggrund af Nicolas Winding Refn’s thriller Drive (2011). Derefter følger fem temakapitler – Suburbia , Monsters , Sex , Empire , Tragedy – og til slut to kapitler om brug af film og tv-serier i henholdsvis skriftlige opgaver, inkl. SRP og SSO, og mundtlig eksamen, inkl. AT-eksamen.

Bogen er forsynet med et væld af varierede opgaver. Til hver film indgår pre-watching øvelser, analyseopgaver samt perspektiverende opgaver. Opgaverne er udarbejdet til individuel fordybelse og til par- og gruppearbejde — samt til træning af elevernes mundtlige og skriftlige engelsk.

Film skal ses i engelsk er en del af en serie, der sætter fokus på, hvordan man kan inddrage og arbejde med levende billeder i fagene på gymnasialt niveau. Bogen henvender sig til elever på A- og B-niveau på alle gymnasiale uddannelser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Martin Houlind / Jan Oxholm
Sideantal: 208
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Lars Møller Nielsen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Lars Møller Nielsen
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 197 mm
Højde: 271 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 568 g
Udgivelsesdato: 28 Apr 2016
Oplagsdato: 28 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702140187

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk