FIDIC - International entrepriseret i et dansk perspektiv

Vis stort billede
FIDIC - International entrepriseret i et dansk perspektiv

599,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Den øgede internationalisering har i stadigt stigende omfang bevæget sig ind i entreprisesektoren, hvor større bygge- og anlægsopgaver ikke længere som en selvfølge gennemføres med nationale aktører.
Med den øgede internationalisering følger også behovet for ensartede regelsæt for opgavens gennemførelse. Det mest anvendte, udbredte og opdaterede regelsæt er utvivlsomt de almindelige bestemmelser udarbejdet af
den internationale organisation for rådgivende ingeniører "Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils" (i daglig tale FIDIC).
I denne fremstilling giver forfatterne på en overskuelig måde en praktisk
indføring i FIDIC "Red Book" (Conditions of Contract for Construction for Building and Engineering Works designed by the Employer) med udgangspunkt i den danske entrepriseretlige regulering i AB 92.
Fremstillingen henvender sig som håndbog bredt til kredsen af aktører inden for bygge- og anlægssektoren - herunder både bygherrer, entreprenører, tekniske og juridiske rådgivere.
Flemming Horn Andersen er partner og advokat i advokatfirmaet Kromann Reumert. Han fik møderet for Højesteret i 2000 og har juridisk mastergrad (LL.M.) fra London University 1996. Han har været tilknyttet Københavns Universitet som ekstern underviser i formueret 1991-1995 og Handelshøjskolen i København som ekstern lektor i "International Business Law" 1997-2000.
Niels W. Brorson er advokat hos Mærsk Olie og Gas A/S og har ydet
specialiseret rådgivning indenfor erhvervsejendomme, entrepriseret og international entrepriseret (FIDIC) samt andre ejendomsrelaterede forhold mere generelt.
Holger Schöer er advokat i advokatfirmaet Kromann Reumerts afdeling i Århus for fast ejendom, miljø og entreprise. Han yder specialiseret rådgivning inden for udbudsret, entrepriseret og international entreprise (FIDIC) samt andre ejendomsrelaterede forhold mere generelt.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Holger Schöer. / Niels W. Brorson / Flemming Horn Andersen
Sideantal: 411
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gjellerup
Bredde: 157 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 618 g
Udgivelsesdato: 02 Jul 2003
Oplagsdato: 02 Jul 2003
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788713048335

Udgivelsesår

2003

Sprog

Dansk

FIDIC - International entrepriseret i et dansk perspektiv Gjellerup