Fe og Ål

Vis stort billede
Fe og Ål

79,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
To venner, fire årstider - og 24 ord Begynderlæsning, lix 5, let-tal 7.
”Fe og Ål” er en ultralet lille begynderlæsebog om de to venner Fe og Ål, som hygger sig ved søen, mens årstiderne skifter. Teksten består af få, lydrette enstavelsesord (24 i alt) og er tænkt og tilrettelagt til den allerførste læsning i slutningen af børnehaven eller 0. klasse. Læsningen understøttes af fine og drømmende illustrationer tegnet af Malene Reynolds Laugesen (”Havkongens have” m.fl.).
Bogen er den femte udgivelse i Forlaget BLÆS' letlæsningsserie BLÆSEBØGERNE.
Om læsesystemet: BLÆSEBØGERNE henvender sig til startlæserne fra ca. 5-10 år (0. – 3. klasse). Serien er et nyt, fagligt, gennemarbejdet bud på motiverende læsetræning. Systemet er tilrettelagt med didaktisk dybdefokus på ordstoffet og består på de første niveauer af ultrakorte tekster med overvejende lydrette/lydnære ord. Teksterne kompliceres derefter trinvis med hyppige funktionsord, flere stavelser, konsonantklynger og uregelmæssige lydstrukturer, indtil grundlæggende læsefærdigheder er etableret.
Bøgerne i systemet er indholdsmæssigt bearbejdet i overensstemmelse med et funktionelt læsesyn, hvor læseforståelsen er det egentlige mål for læsningen. Derudover lægges der i særdeleshed vægt på barnets læselyst. Læsesystemet er beskrevet på sidste opslag i bogen, hvor man også finder bogens let-tal, lix-tal og informationer om ordstoffet.
Niveau: BLÆSEBOG-systemet er niveaulagt med henblik på at give startlæserne succesoplevelser og fornemmelsen af hurtigt at blive bedre. Læsetrin 1, 2 og 3 er således meget lette og lydrette med små udviklingstrin, mens niveau 4 og 5 i tiltagende grad kobler sværere sprogstof på. ”Fe og Ål” ligger på læsetrin 1 (BLÆS FØRST). For yderligere oplysninger kontakt venligst: Forlaget BLÆS, tlf. 42 60 44 30 eller: Camilla Bjørn (redaktør/partner): camilla@forlagetblaes.dk Sine Norsahl (redaktør/partner): sine@forlagetblaes.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Camilla Bjørn / Sine Norsahl
Sideantal: 12
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Malene Reynolds Laugesen
Fagredaktør: Mette Anker
Udgiver: Forlaget Blæs
Bredde: 140 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 2 mm
Vægt: 25 g
Udgivelsesdato: 05 May 2015
Oplagsdato: 05 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799688395

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk