Fantastiske forbindelser - relationer i undervisning og læringssamvær

Vis stort billede Tilføj
Fantastiske forbindelser - relationer i undervisning og læringssamvær

297,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Antologien består af en række meget forskellige artikler med relationer i undervisning og læring som fællesnævner. Artiklerne repræsenterer en berigende forskellighed i deres tilgang til at forstå og udvikle relationer i undervisningen og læringssamvær.
Når kvaliteten af relationer er så afgørende for kvaliteten af vores liv fra første færd, som det er påvist i nyere udviklingspsykologi må de antages også at have en afgørende betydning for det samvær vi indgår i, når vi lærer noget.
Vi er som mennesker dybt afhængige af disse relationer til betydningsfulde andre, som medkonstruerer vores viden og vores identitet.
Det er grundtanken at lade forskelligheden inspirere til nye tanker og handlinger i dette perspektiv og lade læseren udvikle 'best practice' i sin egen kontekst.
Relationer og pædagogik har været temaet for en række konferencer, som Vejle Amt og Syddansk - VPC har afholdt med oplæg fra en del af bidragsyderne i antologien.
Bogen retter sig bredt mod hele det pædagogiske felt, som lærere, pædagoger, psykologer, konsulenter, lærer- og pædagogstuderende, studerende på pædagogiske diplomuddannelser, store dele af social- og sundhedssektoren og andre, der har lyst til at læse de spændende og inspirerende tanker fra pædagogiske personligheder fra Danmark, Norge, England, USA og Holland.
Bidragsyderne er:
Daniel Stern
Peter Lang & Elspeth McAdam
Maria Aarts & Josje Aarts
Jan Tønnesvang
Jesper Juul & Helle Jensen
Stein Bråten
Karsten Hundeide
Allan Holmgren
Ole Løw
Jytte Birk Sørensen
Susan Hart
Håkon Hårtveit
Thomas Armstrong
René Kristensen

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Renè Kristensen
Sideantal: 171
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 12 Mar 2006
Oplagsdato: 12 Mar 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772811864

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk

Fantastiske forbindelser - relationer i undervisning og læringssamvær Dafolo