Fagteamets arbejde med nye prøveformer - Dansk og fremmedsprog

Vis stort billede
Fagteamets arbejde med nye prøveformer - Dansk og fremmedsprog

228,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Den traditionelle prøvepraksis er i opbrud. Der er indført nye prøveformer i folkeskolens sprogfag fra og med prøveterminen 2007, og udvikling af en ny prøvepraksis i fagteamet er essentiel.
Fagteamets arbejde med nye prøveformer - dansk og fremmedsprogtager afsæt i fagteamets aktuelle arbejde med planlægning og udvikling af en ny prøvepraksis i sprogfagene dansk, engelsk, tysk og fransk. Bogen befinder sig i spændingsfeltet mellem en teoretisk og en praktisk indfaldsvinkel til prøveområdet og diskuterer prøvefeltet med fokus på - lærings- og evalueringsbegrebet / - relationen mellem læringssyn og prøveform / - sammenhængen mellem Fælles Mål og de nye sprogprøver, herunder prøvernes validitet og reliabilitet / - fagteamets arbejde med udvikling af en ny prøvepraksis.
Bogens omdrejningspunkt er fagteamets praktiske planlægningsarbejde før, under og efter prøveforløbet i sprogfagene. Prøvefeltets dilemmaer drøftes med henblik på teamets udviling af 'den gode prøvepraksis'. I bogen præsenteres derfor en række konkrete anbefalinger til teamets arbejde med nye prøveformer. 'Teamets checkliste', evaluering af årsplan, faglige forløbsbeskrivelser, formulering af fordybelsesområder/selvvalgte emner, elektronisk søgeguide, responsarbejde og elektronisk logbogsskrivning mm. er alle sammen elementer i fagteamets arbejdsproces i forbindelse med årets prøveplanlægning.
Anette Fonnesbæk Skyter folkeskolelærer og cand.pæd. i dansk fra 2004 med kandidatspeciale i >>Nye prøveformer i mundtlig dansk<<.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anette Fonnesbæk Skyt
Sideantal: 192
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Serie: Fagteamserien
Udgivelsesdato: 14 Jan 2008
Oplagsdato: 14 Jan 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772812724

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Fagteamets arbejde med nye prøveformer - Dansk og fremmedsprog Dafolo