Fagteamets arbejde med matematik

Vis stort billede
Fagteamets arbejde med matematik

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Der er øget opmærksomhed på fagteamets rolle i sikring og udvikling af faglig undervisning i skolen. Det er der mange gode grunde til. I bogen behandles de vigtigste af dem ud fra en matematiklærers synsvinkel.
- Fagteam er egnet til at afstemme forventninger til fælles beslutninger og forløb / - Fagteam gør det lettere at koordinere behov for materialer, lokaler og andre rossourcer / - Fagteam bidrager til at opdage og benytte sig af hinandens særlige kvaliteteter mhp. bedre udnyttelse af særlige matematik-kompetencer i faggruppen / - Fagteam giver mulighed for at støtte hinanden i kvalitetssikring og i at formulere udviklingsbehov / - Fagteam kan give et kollegialt løft i matematikundervisningen.
Bogen er praksisorienteret med mange eksempler på, hvordan man i fagteamet kan støtte den fortsatte udvikling af matematikundervisningen. Bogen henvender sig til lærerstuderende, matematiklærere og skoleledere og er særdeles relevant i studie- eller kursussammenhæng. Hvert afsnit slutter med konkrete spørgsmål eller forslag til overvejelse.
Arne Mogensener lektor i matematik ved VIR University College, Læreruddannelsen i Århus.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Arne Mogensen
Sideantal: 120
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Bredde: 200 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 257 g
Serie: Fagteamserien
Udgivelsesdato: 14 Jan 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772812717

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk