Fællesskabets pædagogik - - inklusion med glæde (inkl. hjemmeside)

Vis stort billede
Fællesskabets pædagogik - - inklusion med glæde (inkl. hjemmeside)

436,25 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
Fællesskabets pædagogik - inklusion med glæde (inkl. hjemmeside) Med Fællesskabets pædagogik – inklusion med glæde skabes en ramme og et overblik over de væsentligste inklusionselementer i dagtilbud og skole. Dette gøres ud fra 'inklusionshuset', som er en fælles, faglig model, der hjælper med at få øje på og fastholde flere nuancer i spændingsfeltet mellem individ og fællesskab. Men hvis ikke der er den nødvendige energi og 'commitment' hos de aktører, der skal få inklusionen til at ske og gøre inklusionsstrategien til virkelighed, kommer inklusionsprocesserne aldrig fra tanke til handling. Glæde og engagement er en nødvendighed som drivkraft.

Fællesskabets pædagogik – inklusion med glæde består af en bog og 23 værktøjer. Værktøjerne vises bagerst i bogen og kan desuden printes fra den tilhørende hjemmeside og bruges af den enkelte medarbejder, teamet eller personalegruppen.

Bogens værktøjer kan hentes fra hjemmesiden: www.dafolo.dk/ fællesskabets pædagogik (siden er ikke aktiv endnu).

Materialet har fokus på de professionelles muligheder for refleksion og handling. Værktøjerne vil understøtte en professionsforståelse af inklusion og har til formål at skabe overblik og sammenhæng i den pædagogiske fødekæde på tværs af daginstitutioner og skoler. Værktøjerne bidrager til, at de professionelle kan skabe et fællesfagligt sprog om fællesskabets pædagogik .

Materialet henvender sig til alle pædagogiske professionelle, både på ledelses-, team- og individ- niveau. Det kan anvendes i daginstitution og skole samt af konsulenter og PPR-medarbejdere som inspiration til facilitering af inklusionsprocesser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne Linder / Jesper Gregersen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 28 Aug 2013
Oplagsdato: 28 Aug 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772818962

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Fællesskabets pædagogik - - inklusion med glæde (inkl. hjemmeside) Dafolo