Fælles pædagogik i fælles rum - i indskoling og SFO

Vis stort billede
Fælles pædagogik i fælles rum - i indskoling og SFO

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Samarbejdet mellem indskoling og SFO udvides i disse år. I en lang række kommuner bygges fælles indskolingshuse, eller der etableres fælles indskolingsafsnit i eksisterende bygninger.
For pædagoger og lærere betyder det, at de står overfor at skulle udvikle en fælles pædagogik i fælles rum.
I praksis har det vist sig, at pædagoger og lærere løber ind i en lang række vanskeligheder, når skole og SFO skal samtænkes. Det er vanskeligt at finde ud af, hvordan materialesamlingen skal sammensættes, så den dækker og udnyttes af både skole og SFO, at få rummet indrettet så det understøtter overgangen mellem skole og SFO og at få tilrettelagt en pædagogik, så det fælles rums mange muligheder udnyttes fuldt ud hele dagen.
Fælles pædagogik i fælles rum giver et pædagogisk gennemtænkt og konkret bud på, hvordan det fælles rum kan udstyres med materialer og rekvisitter, som kan bruges både i undervisning og i SFO, og på hvordan pædagoger og lærere kan arbejde i det fælles rum.
Bogens mange praksisbeskrivelser sætter fokus på aktiviteter, som kan foregå i det fælles rum, og som planlægges i fællesskab mellem pædagogen og læreren, således at indholdet i den samlede dag bliver præget af helhed og sammenhæng, og således, at alle rummets muligheder udnyttes.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Marianne Frandsen
Sideantal: 135
Sprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Tom Krieger
Udgiver: Kroghs Forlag
Bredde: 169 mm
Højde: 246 mm
Dybde: 9 mm
Vægt: 311 g
Udgivelsesdato: 13 Sep 2005
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762406018

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk

Fælles pædagogik i fælles rum - i indskoling og SFO Kroghs Forlag