Fælles mål på tværs

Vis stort billede Tilføj
Fælles mål på tværs

72,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Fælles Mål på tværs - 3.-4. kl.

Serien Fælles Mål på tværsudgives med det formål at tydeliggøre, hvilke rammer undervisningsministeriets Fælles Mål 2009 sætter for undervisningen.
I Fælles Mål på tværssammenstilles Fælles Mål og tilsvarende bestemmelser, således at læseren får en overskuelig oversigt over, hvilke elementer der samlet skal tilgodeses i et skoleårs undervisningsforløb. Serien er primært målrettet lærerne og teamsamarbejdet og skal ses som en håndsrækning til teamets koordinering af faglige aktiviteter, ikke mindst ved tværfaglige projektarbejder. Derfor seriens navn! Med de sidste siders råd og vink, som frit kan kopieres og uddeles i løbet af undervisningen eller ved forældremøder o.l., er det også håbet at nå elever og forældre.
Alle seriens hæfter er opbygget efter samme principper: Først bringes en præsentation af indhold og rammer for undervisningen på de pågældende klassetrin, dernæst en redegørelse for fagenes omfang. Så følger Fælles Mål i fag og emner, et for et med trin- og/eller slutmål, samt tilsvarende rammesættende bestemmelser, fx projektopgaven i 9. klasse og uddannelsesplanen i 10. klasse. Hæfterne afsluttes alle med kopisider med råd og vink til elever og forældre.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ivar Bak
Sideantal: 39
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Serie: Fælles Mål på tværs
Udgivelsesdato: 27 Aug 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772814261

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk