Evaluering og test i læsning

Vis stort billede
Evaluering og test i læsning

228,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Evaluering og test i læsning. Faglighed, test og evalueringskultur

Evaluering og test i læsning- En bog i serien Faglighed, test og evalueringskultur.
Evaluering og test i læsninghenvender sig til danskundervisere i folkeskolen og til lærerstuderende med dansk som linjefag. Bogen fokuserer på intern evaluering i læsning og har som ambition, at fokus rettes mod en evalueringspraksis, der kan give elever og lærere indsigt i egen læring, også i læsning.
Bogens fem artikler er struktureret efter de klassetrin, hvor der er fastsat nationale test i dansk læsning, dvs. 2., 4., 6. og 8. klassetrin. Artiklerne fokuserer bl.a. på it som hjælpemiddel i læseundervisning og på de mange forskellige evalueringsformer, der kan kvalificere læseprocessen, ligesom der redegøres for den historiske udvikling i læseevalueringstraditionen. Der er lagt vægt på at beskrive ikke alene test, men også andre evalueringsformer, så der er basis for en mere nuanceret forståelse af begrebet intern evaluering i læsning.
Forfatterne har alle en baggrund i undervisningspraksis i folkeskolen eller på lærerseminarierne: Lise Bregnhøj, Bodil Christensen, Marie Louise Christiansen, Kristina Kragelund, Trine Lundgaard, Helle Frost Sørensen og Mathilde Rygaard Sørensen.
Faglighed, test og evalueringskultur:
Serien, der er resultatet af et samarbejde med CEPRA, nationalt videnCenter for Evaluering i praksis ved CVU Nordjylland, har til formål at give inspiration til at integrere den interne evaluering i undervisningen, så elevernes læring optimeres. Bøgerne i serien er udarbejdet med baggrund i indførelsen af folkeskolens nye nationale obligatoriske test i læsning, matematik, fysik/kemi, engelsk, biologi, geografi og dansk som andet sprog.

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 88
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Fagredaktør: Tanja Miller m.fl.
Udgiver: Dafolo
Serie: Faglighed, test og evalueringskultur
Udgivelsesdato: 30 Dec 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772813714

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk