Erhvervspædagogisk ledelse - Ledelse af læring og kompetenceudvikling

Vis stort billede
Erhvervspædagogisk ledelse - Ledelse af læring og kompetenceudvikling

360,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Dette er en praksisnær bog, der kan bruges som arbejdsredskab for den enkelte leder eller ledelsesteam. Bogen kommer ind på ledelsens 'pligtige' opgaver, blandt andet den årlige handlingsplan for øget gennemførelse, herunder konkretisering og implementering af et Fælles Pædagogisk-Didaktisk Grundlag (FPDG). Desuden er der hjælp at hente til arbejdet med lokale uddannelsesplaner (LUP) og ledelsesarbejdet ud fra de nye vilkår (OK13).

Bogen lægger op til, at princippet om vekseluddannelse også bliver til ledernes 'egen medicin', således at der skal arbejdes med konkrete afprøvninger, refleksioner, øvelser, drøftelser mv. i bearbejdningen af det erhvervspædagogiske ledelsesstof.

Serien Erhvervspædagogik henvender sig til pædagogisk interesserede med tilknytning til erhvervsrettede uddannelser: lærere, ledere, studerende og undervisere på for eksempel den erhvervspædagogiske diplomuddannelse. Serien udgår fra praksis og vender tilbage hertil. Udgivelserne holder fokus på relevante temaer fra dagligdagen og inddrager ny forskning på området. Gennemgående kendetegn vil være praksisnærhed, synlig læring, pædagogisk ledelse, feedback og evidens. Udgivelserne vil på hver deres måde bidrage til udvikling af den enkeltes kompetencer - som underviser, studerende eller leder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Claus Madsen
Sideantal: 192
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Serie: Erhvervspædagogik
Udgivelsesdato: 10 May 2015
Oplagsdato: 10 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772819938

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Erhvervspædagogisk ledelse - Ledelse af læring og kompetenceudvikling Dafolo