Voldgiftsloven - Med kommentarer

Vis stort billede
Voldgiftsloven - Med kommentarer

1 950,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

NYHED! Den første kommenterede voldgiftslov i Danmark


Voldgiftsloven trådte i kraft 1. juli 2005, hvilket er mere end 10 år siden. På trods af voldgiftslovens vigtighed for danske virksomheder, er der ikke tidligere udarbejdet en lovkommentar på området. Denne kommenterede voldgiftlov er derfor helt unik og den første af sin art i Danmark.
Lovkommentaren indeholder en gennemgang og analyse af voldgiftslovens enkelte bestemmelser. Vægten er lagt på retspraksis. De enkelte paragraffer er kommenteret på baggrund af mere end 500 retsafgørelser fra særligt de tre nordiske lande Danmark, Sverige, Norge, men også England, som er en helt central jurisdiktion for voldgift. Endvidere er der henvisninger til ca. 50 danske voldgiftskendelser.
Der er i vidt omfang anvendt citater fra afgørelsens præmisser med henblik på bedre at anskueliggøre domstolens overvejelser og for at gøre fremstillingen mere praktisk anvendelig.
Lovkommentaren er uundværlig for alle, der beskæftiger sig med voldgift.
Om forfatteren Niels Schiersing er cand jur fra 1985 og har 20 års erfaring som partner i danske advokatfirmaer. Han er både dansk advokat og engelsk solicitor, hvilket giver ham et indgående kendskab til de to førende retssystemer på verdensplan, civil law og common law. Som medlem af Copenhagen Chambers virker Niels Schiersing som voldgiftsdommer, mediator og legal expert i nationale og internationale kommercielle voldgiftssager og voldgiftssager om investeringsbeskyttelse.
Indholdsoversigt Forord Voldgiftsloven Indledning Om voldgiftslovens tilblivelse Kapitel 1. Almindelige bestemmelser Kapitel 2. Voldgiftsaftalen Kapitel 3. Voldgiftsrettens sammensætning Kapitel 4. Voldgiftsrettens kompetence Kapitel 5. Voldgiftsrettens sagsbehandling Kapitel 6. Voldgiftskendelsen og afslutning af voldgiftssagen Kapitel 7. Sagsomkostninger og sikkerhedsstillelse Kapitel 8. Tilsidesættelse af voldgiftskendelsen Kapitel 9. Anerkendelse og fuldbyrdelse af voldgiftskendelser Kapitel 10. Ikrafttrædelsesbestemmelser Litteratur Domme og kendelser Stikord

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Niels Schiersing
Sideantal: 700
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Jurist- Og Økonomiforbundet
Bredde: 168 mm
Højde: 238 mm
Dybde: 42 mm
Vægt: 1119 g
Udgivelsesdato: 16 May 2016
Oplagsdato: 16 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757427448

Sprog

Dansk

Voldgiftsloven - Med kommentarer Jurist- Og Økonomiforbundet