Ventilation ståbi

Vis stort billede Tilføj
Ventilation ståbi

599,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Ventilationsteknikerens bibel, der indeholder alt hvad der er værd at vide om ventilationsprincipper og praktisk udførelse. Hovedvægten i Ventilation Ståbiligger på komfortventilation, og bogen henvender sig til den tekniker der skal beskæftige sig med ventilationsanlæg, beregnings- såvel som udførelsesmæssigt.
Bogen indleder med generelle kapitler om grundlæggende matematik, fysik, økonomi samt ude- og indeklimadata. Herefter gennemgås beregning af ud- og indvendige belastninger, nødvendig volumenstrøm samt luftens tilstandsstørrelser og ændring af disse.
Bogen beskriver bl.a. de fem vigtigste ventilationsprincipper, for både lav- og højloftede lokaler og deres opbygning. Den gennemgår flere relevante anlægstyper, omfattende lod- og vandrette lufttæpper, evaporativ køling samt kølelofter. Udsugningssystemer fra den lettere industri behandles, blandt andet teknikken vedrørende punktudsugninger, så som sugehoveder, sugehove, sugebokse og sugetunneler. Særskilte kapitler omhandler dimensionering af ventilatorer, komponenter som filtre, spjæld, varmegenvindingskomponenter, befugtere mv., kanalsystemer, styring og regulering, lyd og vibrationer, rørkoblinger, isolering, energiforbrug, måleteori og indregulering af systemer. Også sikkerhedsforanstaltninger som eksempelvis brandventilation får særskilt behandling i bogen.
For den der har brug for yderligere information om ventilationsanlæg i industrien i øvrigt, vil Håndbog i industriventilation, af samme forfatter, være et velegnet supplement.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Finn H. Ludvigsen / Ole B. Stampe / Henning Hørup Sørensen
Sideantal: 485
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 7
Udgave: 2
Tegnet af: Ib Jørgensen, Per Diemer
Fagredaktør: Thomas Rump,Henning Hørup Sørensen
Udgiver: Teknisk Forlag
Bredde: 152 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 793 g
Udgivelsesdato: 01 Jun 2004
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757119824

Udgivelsesår

1996

Sprog

Dansk