Undersøgelse og vurdering af PCB i bygninger

Vis stort billede
Undersøgelse og vurdering af PCB i bygninger

300,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Denne anvisning er 2. udgave af SBi-anvisning 241, Undersøgelse og vurdering af PCB i bygninger fra 2013, og beskriver, hvordan man undersøger og vurderer PCB i bygninger.
Undersøgelserne kan være initieret af, at bygningen er mistænkt for at have et sundhedsmæssigt utilfredsstillende indeklima, eller at bygningen skal renoveres eller rives ned.
Anvisningen indeholder en vejledning til den del af Miljøministeriets affaldsbekendtgørelse, der omhandler PCB i bygninger. Dertil kommer bl.a. en opdatering af Sundhedsstyrelsens og Arbejdstilsynets vejledende aktionsværdier i relation til indeluften.
Anvisningen knytter sig til SBi-anvisning 242, Renovering af bygninger med PCB, der gennemgår, hvordan en PCB-renovering forløber, og gør rede for mulige afhjælpningsmetoder og praktiske aspekter forbundet med renoveringen, herunder affaldshåndtering og beskyttelse af mennesker og miljø.
Begge anvisninger henvender sig til professionelle bygherrer, rådgivere og udførende. Anvisningerne bygger på byggebranchens erfaringer og den aktuelle forskningsbaserede viden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Helle Vibeke Andersen
Sideantal: 171
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Statens Byggeforskningsinstitut
Bredde: 169 mm
Højde: 237 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 432 g
Serie: SBi-anvisning 241
Udgivelsesdato: 26 Jan 2016
Oplagsdato: 26 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788756317375

Sprog

Dansk

Undersøgelse og vurdering af PCB i bygninger Statens Byggeforskningsinstitut