Tilgængelige etageboliger - indledende spørgsmål

Vis stort billede
Tilgængelige etageboliger - indledende spørgsmål

150,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Når tilgængelighed tænkes ind i en bolig fra starten, forbedrer det både kvaliteten af byggeriet og øger mulighederne for, at beboeren kan blive boende uanset funktionsnedsættelser. SBi-anvisning 262 gennemgår de spørgsmål, der bør stilles til tilgængelighed, når etageboliger planlægges eller renoveres.
Krav og anbefalinger til etageboliger er mere omfattende end for andre boligtyper, men ved at følge anvisningen sikres, at boligen lever op til krav om tilgængelighed i både bygningsreglementet (BR10) og almenboligloven, hvis boligen indgår i en almen bebyggelse. Der stilles spørgsmål til, hvad boligen skal kunne nu og i fremtiden, til omgivelser og adgangsforhold, indretning og indeklima.
Anvisningen gælder også for bygninger udført efter BR15, da der i forhold til BR10 ikke er ændret i bestemmelserne, som anvisningen knytter sig til.
Formålet med anvisningen er, at bygherre og rådgivere allerede tidligt i en bygge- eller renoveringsproces forholder sig til aspekter og krav vedrørende tilgængelighed i etageboliger.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Søren Ginnerup
Sideantal: 30
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Statens Byggeforskningsinstitut
Bredde: 167 mm
Højde: 238 mm
Dybde: 4 mm
Vægt: 100 g
Serie: SBi-anvisning 262
Udgivelsesdato: 16 Nov 2015
Oplagsdato: 16 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788756317139

Sprog

Dansk

Tilgængelige etageboliger - indledende spørgsmål Statens Byggeforskningsinstitut