Tempo, fokus, trivsel, bundlinie - En enkel og praktisk guide til mellemledere

Vis stort billede
Tempo, fokus, trivsel, bundlinie - En enkel og praktisk guide til mellemledere

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

At blive forfremmet til mellemleder er en drøm, der for selv de dygtigste medarbejdere hurtigt kan blive et mareridt. De færreste, der bliver sat i denne situation, har nogen ledererfaring, men fra den ene dag til den anden forventes de at kunne lede deres tidligere kolleger og få afdelingen til at leve op til ledelsens mål.
Dette har ikke kun negative konsekvenser for den enkelte mellemleder, men også for de medarbejdere, der skal leve med vedkommende som chef, og ikke mindst for virksomhederne, offentlige såvel som private.
I en tid hvor der kæmpes indædt for at fastholde og rekruttere de gode medarbejdere, omhandler 5 af de 10 vigtigste parametre for en medarbejders jobtilfredshed nærmeste leder. Og at miste en dygtig medarbejder koster nemt 200.000 kr. på bundlinien.
Tempo, Fokus, Trivsel, Bundliniegiver akut førstehjælp til mellemledere på alle niveauer. Med tempo, fokus, trivsel og bundlinie i højsædet præsterer afdelingen optimalt, medarbejderne trives, og ledelsens forventninger bliver indfriet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Morten Nyholm
Sideantal: 142
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosenkilde
Bredde: 139 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 261 g
Udgivelsesdato: 21 May 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791303852

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Tempo, fokus, trivsel, bundlinie - En enkel og praktisk guide til mellemledere Rosenkilde