Systemisk ledelse - Den refleksive praktiker - Den refleksive praktiker

Vis stort billede
Systemisk ledelse - Den refleksive praktiker - Den refleksive praktiker

319,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Systemisk ledelsehandler om at få øje på muligheder. Om at se problemer som uindfriede drømme og have fokus på, hvordan det sprog, vi bruger hele tiden, er med til at skabe de resultater, vi opnår. Vil man skabe udviklende relationer, må man se organisationer som et system af mennesker i relationer, som gennem sproget søger at koordinere forståelser og handlinger. Som leder er det nødvendigt at være meget bevidst om, hvordan egen adfærd og handlen er medskabende og betydningsfuld for evnen til at håndtere omstillingsprocesser og fornyelser i organisationen.
Bogen giver en indføring i den systemiske og anerkendende tænkning og sætter den ind i en nutidig ledelses- og organisationsforståelse - både teoretisk og praktisk. Teorierne er tankeværktøjer - en platform for at forstå ledelse, kommunikation og relationer i organisationer. Praksis er handleværktøjer som giver ideer og inspiration til konkret ledelsespraksis, fx i form af igangsættelse af værdi- og strategiprocesser, gruppe- og teamarbejde, systemisk coaching, konfliktopløsning og reflekterende team.
Bogen henvender sig primært til ledere og organisationskonsulenter. Studerende og andre med interesse for ledelse og organisationsudvikling kan også hente værdifuld viden og inspiration til udviklingen af egen praksis på et forskningsbaseret grundlag.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Carsten Hornstrup / Jørgen Gjengedal Madsen / Thomas Johansen / M.Fl
Sideantal: 195
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Imperiet/Nete Banke
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 14
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Serie: Erhvervspsykologi
Udgivelsesdato: 10 May 2005
Oplagsdato: 28 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777063800

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk

Systemisk ledelse - Den refleksive praktiker - Den refleksive praktiker Dansk Psykologisk Forlag