Systemisk coaching - En grundbog

Vis stort billede
Systemisk coaching - En grundbog

399,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Systemisk coachinghar et budskab til alle, der arbejder professionelt med samtaler. Bogen handler om at klargøre de rammeforståelser, kommunikationen skal foregå inden for.
Den systemiske tilgang til coaching flytter fokus fra individ til relationer og fra problem til muligheder. Bogen vejleder coachen i at gøre samtalepartneren bevidst om, at der er flere tilgange til et givet ønske eller problem. Det betyder, at nye perspektiver og muligheder skabes. Det systemiske kombineres med den anerkendende grundtanke, at der altid er ressourcer til stede, og at de udgør afsættet til coachingen.
Den systemiske og anerkendende teori foldes ud i bogen, der også har kapitler om løsningsfokuseret, værdsættende og narrativ tilgang og om "meningskoordinering", (CMM – Coordinated Management of Meaning) der er et af kommunikationsteoriens nyere bidrag, som kan tilføre samtaler helt nye vinkler. Der gives mange konkrete eksempler på, hvordan de forskellige tilgange kan skabe muligheder i samtalen.
Bogen gennemgår systematisk forskellige spørgsmålstyper, der skaber bevægelse i samtalen, og som får fokuspersonen til at reflektere over forskellige muligheder og perspektiver. Der veksles mellem praktiske eksempler, spørgsmålstyper, teori og refleksion over hvilken rolle teori og etik spiller i den praktiske tilgang til coachingsamtalen.
Systemisk coachinger en grund- og inspirationsbog for coaches og andre samtalepartnere, der ønsker at dygtiggøre sig i deres professionelle arbejde med samtaler og coaching.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kim Martin Andersen / Morten Ziethen / Lars Munch Svendsen / M.Fl
Sideantal: 301
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Sébastian Pérez-Duarte
Omslagsgrafiker: Nete Banke
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 8
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Serie: Erhvervspsykologiserien
Udgivelsesdato: 08 Oct 2009
Oplagsdato: 12 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777065729

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Systemisk coaching - En grundbog Dansk Psykologisk Forlag