Succes med virtuelle møder - Få mere ud af de nye medier

Vis stort billede
Succes med virtuelle møder - Få mere ud af de nye medier

260,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Forestil dig et mødelokale som altid er klart til netop dig, når du har behov for at holde et møde. Lokalet er ryddet og skal ikke bookes i forvejen. Du kan invitere mødedeltagere fra nær og fjern, uden at hverken du eller dine gæster behøver at bruge tid på transport. Lokalet er udstyret med effektive AV-midler, som aktiverer og involverer dine mødedeltagere. Du kan dele et dokument, et regneark eller en præsentation direkte fra din pc og lade dine gæster rette til under mødet. Desuden kan lokalet være stort set omkostningsfrit at bruge. Lyder det for godt til at være sandt? Så er dette netop bogen for dig!

Med de rette kompetencer, kan du holde møder virtuelt som i effektivitet og produktivitet matcher og endda overgår fysiske møder. Lær hvordan du selv mestrer virtuelle møder og vurderer, hvornår de er relevante.
Denne bog bygger på praktiske erfaringer, som forfatterne har opbygget over en lang årrække med aktiv anvendelse af webmøder og videomøder. Bogen kan læses fra start til slut, eller bruges som et opslagsværk, alt afhængigt af den virtuelle situation, du skal håndtere i praksis.
Claus Fredslund Andersen har en MBA fra Henley Business School, ansat hos TDC A/S, hvor han aktivt har arbejdet i mange virtuelle teams og projekter i Danmark og Skandinavien. Michael Rønde Thomsen, er civiløkonom (HD-A) og har mere end 10 års erfaring med virtuelt samarbejde og ledelse. Han ejer konsulent og kursusvirksomheden WorkingVirtual, som rådgiver og underviser danske virksomheder i virtuelt samarbejde.
Indholdsoversigt

Forfatternes forord Forord ved Eva Berneke Kapitel 1. Introduktion Kapitel 2. Hvornår er virtuelle møder relevante? Kapitel 3. Hvordan fungerer et virtuelt møde? Kapitel 4. Godt i gang med virtuelle møder
Kapitel 5. Succes med virtuelle møder Kapitel 6. Effektiv virtuel mødeledelse
Kapitel 7. Indlægsholder med virtuel gennemslagskraft Kapitel 8. Engagerede deltagere
Kapitel 9. Afrunding

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Claus Fredslund Andersen / Michael Rønde Thomsen
Sideantal: 154
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Djøf
Bredde: 157 mm
Højde: 233 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 260 g
Udgivelsesdato: 19 Dec 2012
Oplagsdato: 19 Dec 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757427875

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Succes med virtuelle møder - Få mere ud af de nye medier Djøf