Strategisk relationel ledelse - Systemisk ledelse af forandringer

Vis stort billede Tilføj
Strategisk relationel ledelse - Systemisk ledelse af forandringer

399,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

I en organisatorisk sammenhæng er der ikke brug for merearbejde, flereopgaver, flereanalyser og flereevalueringer. Der er brug for bedreopgaver, bedreanalyser og mere brugbareevalueringer. Der er brug for strategisk kompetente bidragydere, som er med til at skabe organisatorisk sammenhængskraft og bæredygtighed.
Det stiller nye krav til såvel medarbejdere som ledere i en kompleks verden med et stigende forandringspres, når evnen til at øge kvaliteten af samspillet mellem de forskellige aktører i organisationen og mellem aktørerne og omverdenen bliver helt centralt.
Strategi er alt for vigtigt til kun at være noget, ledere beskæftiger sig med. For at lederen kan opnå større effekt i forandringsprocesser og fremme medarbejdernes og samarbejdspartnernes involvering i og bidrag til den strategiske udvikling, bliver det afgørende, at medarbejderne og samarbejdspartnerne kan se, hvordan forandringer og deres effekt hænger sammen med organisationens overordnede vision, mål og strategier.
Gennem en insisterende involvering af medarbejdernes og samarbejdspartnernes strategiske kompetencer opstår der et afgørende ejerskab til den strategiske udvikling i forhold til den opgave, som organisationen eller virksomheden er sat i verden for.
Strategisk relationel ledelsegiver et nyt, anderledes og praktisk bud på, hvordan lederen med relationer og kommunikation som det centrale omdrejningspunkt effektfuldt kan arbejde med strategi og forandringsprocesser – ud fra et systemisk relationelt perspektiv.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Carsten Hornstrup / Thomas Johansen
Sideantal: 279
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Nete Banke/Imperiet
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 4
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Bredde: 152 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 517 g
Udgivelsesdato: 09 Sep 2013
Oplagsdato: 12 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777068188

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Strategisk relationel ledelse - Systemisk ledelse af forandringer Dansk Psykologisk Forlag